Bramborová šťáva

11. června 2015 v 11:20 |  Koluje po webu



BRAMBOROVÁ ŠŤÁVA
>
> 1. Bramborová šťáva je vynikající protizánětlivý
> nápoj. Velmi dobře funguje
> při artritidě a u mnoha dalších forem zánětlivých
> bolestí, zejména však
> bolestí kloubů a bolestí zad. Bramborová štáva
> zvýší krevní oběh ve všech
> částech Vašeho těla.
>
> 2. Bramborová šťáva je zásaditá a zabraňuje nemocem
> jako jsou
> kardiovaskulární choroby a dokonce pomáhá předcházet
> rakovině.
>
> 3.Bramborová šťáva je vynikající na ekzémy a akné -
> pomáhá uklidnit kůži.
>
> 4.Bramborová šťáva Vám pomáhá při hubnutí - vypijte
> jeden šálek bramborové
> šťávy ráno, ještě před snídaní a potom večer 2-3
> hodiny před tím, než
> půjdete spát. Bramborová štáva sama o sobě nemá skoro
> žádnou chuť a tak ji
> můžete namíchat s jinými šťávami,
> napříkladideální je mrkvová. Pokud musíte
> sladit můžete přidat například trochu medu.
>
> 5.Bramborová šťáva také odplavuje z těla kyselinu
> močovou.
>
> 6.Bramborová šťáva snižuje také hladinu cholesterolu -
> obecně zlepšuje Váš
> zdravotní stav.
>
> 7.Bramborová šťáva je také levná varianta pro
> detoxikaci vašeho těla.
> Bramborová šťáva se používala v Japonsku a na
> dalších místech na světě k
> léčbě hepatitidy a tato léčba měla dobré výsledky.
>
> 8.Bramborová šťáva je také dobrá pro léčbu
> pankreatitidy a při onemocnění
> ledvin. Bramborová šťáva je také vhodná pro lidi,
> kteří mají cukrovku a
> vysoký krevní tlak.
>
> 9.Bramborová šťáva také zabraňuje tvorbě vápenatých
> kamenů v močových
> cestách.
>
> 10.Bramborová šťáva je také vhodná jako podpůrný
> prostředek k léčbě nádorů a
> rakoviny - červené a fialové brambory obsahují velké
> množství antokyanů a
> ten zastavuje růst rakovinných buněk. Žluté a
> oranžové brambory obsahují
> velké množství zeaxanthinu a tenje důležitý pro zrak.
>
> 11.Bramborová šťáva je alkalická a tak je ideální pro
> zklidnění trávícího
> traktu, léčení poruch trávení a při přebytku kyselin
> v těle. Také je
> vynikající při hojení podrážděných střev a také
> pomáhá při hojení
> žaludečních vředů. Je to zázračný produkt pro
> gastrointestinálnítrakt.
>
> 12. Bramborová šťáva je plná vitamínů A, C, B a dále
> také obsahuje fosfor,
> vápník, železo, draslík, zeaxantin, vlákniny, a
> bílkoviny!
>
> Vždy používejte zralé brambory, bez černých skvrn, bez
> zelených ploch - tyto
> oblasti obsahují toxiny - ujistěte se, že všechny tyto
> plochy byli
> odstraněny před odšťavňováním.
> Můžete do bramborových šťáv přidávat jiné jako
> například mrkvovou šťávu a
> nebo dokonce i bylinky jako je kopřiva, šalvěj.



 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama